הרמוניה עיצובית בפנטהאוז בר"ג. מעצבת חודש אוגוסט 2017 – דגנית בן אבי

"הגישה העיצובית שלי שואפת למיזוג הרמוני בין אסתטיקה, קווים נקיים ופרקטיות בחוויית החלל והבית. חדשנות ויצירתיות הינן אבני היסוד בחווית היצירה שלי, בהכרח מסייעים ליצירת בתים בעלי ערך תוצאה גבוה, בהתאם למגבלת התקציב והמרחב".
מעצבת הפנים דגנית בן אבי, הגיעה מעולם ההיי-טק, אך מאז ומעולם נגעה באומנות, אסטטיקה ועיצוב, עד שלפני כ 10 שנים הפכה את אהבתה הגדולה למקצוע.

בפרוייקט שלפניכם, פנטהאוז חדש בר"ג, הגשימה דגנית את חלום הדיירים, שרצו ליצור לעצמם בית הרמוני, זורם ומזמין, אשר יגשר בין שני הסגנונות השונים של בני הזוג.
הבעל שדמיין בית בסגנון כפרי והאשה, בעלת הסגנון המודרני קלאסי.
דיירי הבית, זוג בשנות ה 50 לחייהם, ובנם שהשתחרר לא מזמן מצה"ל.
הסגנון העיצובי שנבחר לבית הוא סגנון קלאסי, יוקרתי, בעל מראה אלגנטי על זמני, עם רמיזות כפריות עדינות.
הוחלט לייצר חלל ציבורי גדול ומזמין, עם מפתחים גדולים וגבוהים, שיכניס את החוץ פנימה וישתלב במראה האורבני הנשקף מסביב. "המטרה הייתה לייצר חלל ציבורי גדול מאוד, שנותן אווירה של בית פרטי עם חצר" מספרת דגנית.
בקיר המרכזי של הסלון תוכננה ספריה דקורטיבית מעץ שחור בשילוב עץ אגוז. הקווים השחורים והעדינים של רגלי השולחנות העגולים בסלון משתלבים היטב בתיפורים השחורים של הספה הלבנה מבית ellita living.
"בשל מיקומה של הספה במרכז החלל הציבורי, הייתה חשיבות רבה לגב הספה, ב ellita living מצאנו גב ספה ייחודי, בעל ריקועי תחרה, שניתן ליהנות מיופיו מכל הזווית בבית. מעבר לכך, הספה אלגנטית עם תיפורים חיצוניים, שהשתלבו היטב בקו העיצובי של הבית.
"במרכז המטבח ניצב אי גדול מאוד וגם לו חיפשנו כיסאות בר ייחודיים, שיהוו פריט עיצובי בחלל. נבחרו כיסאות של ellita living בגוון וורוד ניוד ובסיס הכיסא במתכת גוון רוז.המטבח שהינו מרכז הבית, הותאם לבעלת הבית שמרבה לבשל. הוחלט על מטבח קלאסי ואלגנטי, עם אי גדול, שממנו ניתן לראות את כל החלל הציבורי וליהנות מהנוף החיצוני. לצד המטבח הפנימי מוקם המטבח החיצוני שאף הוא מהווה תכשיט נוסף בחלל.
הושקעה חשיבה מרובה בתכנון גופי התאורה שתמכו בסגנון העיצובי והעצימו את האלמנטים בחלל.
תכנון התקרה היה יצירה בפני עצמה שלא פעם היוותה תחרות למה שקורה ברצפה.
במרפסת, שגודלה כ 100 מ"ר, תוכננה בריכת זרמים גדולה בגג ועץ זית בוגר שנדרשה עבורם הכנה קונסטרוקטיבית כבר בשלבי הבנייה. עץ הזית המסמל את החיים לזכרו של יקיר, בנה של בעלת הבית, מוקם בחלל המרפסת במיקום בו יוכלו לראותו מכל מקום בבית. עץ זה הועבר במנוף מביתם הקודם לביתם החדש.
בחדר האמבטיה של ההורים הוחלט על אווירת ספא עם חלון עד תקרה מעל הספסל המרחף במקלחון הזוגי , דרכו נשקפת הצמחייה שבחוץ, והתחושה היא של מקלחת בטבע.

"התברכתי בלקוחה מיוחדת, בעלת טעם משובח. עבודה של שנתיים בשיתוף פעולה איתה הייתה מפרה ומהנה" מספרת לנו דגנית. "הקשר המיוחד שנרקם ביננו, העבודה בשיתוף פעולה מלא וההתחשבות ברצונות ובצרכים של כל אחד מהדיירים, הוא שהגשים למשפחה את החלום"

דגנית בן-אבי מעצבת פנים
Hastudio Design
עמוד הפייסבוק של דגנית בן אבי

אתר הבית: www.hastudiodesign.com

קרדיטים: צילום- ליאת לוי-קולורסטודיו, מטבח חוץ- דומיסיל, נגב קרמיקה, תאורה-קרני תכלת ולוצ'ה תאורה, נגרות- זדקה.

מערכת ישיבה דגם cadillac מבית ellita living

כיסאות בר דגם APELLE

תיאור הכותב

אין תגובות אל “הרמוניה עיצובית בפנטהאוז בר"ג. מעצבת חודש אוגוסט 2017 – דגנית בן אבי”

השאר תגובה

כתובת המייל שלך לא תפורסם שדות חובה מסומנים *


*